Живущи в столичния квартал "Надежда" твърдят, че човек, който живее в бл. 263 хвърля камъни през прозорците на жилището си.

"На някой от жителите от бл. 263 му е изключително забавно да хвърля камъни през прозорците. Не мисля, че е нужно да казвам колко е опасно цялото това начинание и как камъните падат няколко пъти точно до краката ни", това написа Яна Дончева в социалната мрежа Facebook.

Яна Дончева споделя, че не може да прецени откъде точно хвърчат камъните.

"Надявам се човекът, който го прави това нещо да се осъзнае малко. В градинката играят деца и се разхождат кучета, не мисля, че да се хвърлят камъни е нормален начин за забавление", добавя тя.

Под публикацията на младата жена заваляха коментари от хора, които също са били замеряни с камъни.

Твърди се, че човекът, който хвърля камъни през прозорците на жилището си, мрази кучета.

"И на мен ми се е случвало, когато съм минавала от там, затова от години го избягвам. Много умело се крие и доста време гледах и не успях да установя от къде точно идват камъните, за да пусна сигнал", коментира Илиана И.

Преди години също е имало оплаквания от него за това, че мята камъни по хора и кучета.

"Това е психарът от 1-я етаж по средата, терасата със камерите. Човекът не е добре, събира ла*ната на кучетата и ги оставя пред детския пясъчник. Вие сте поредния човек, който се оплаква", написа. Румен Г.

Друга потърпешва пък твърди, че е замеряна не само с камъни, но и със стъклени буркани и пиротехнически изделия.

"На мен също ми се е случвало да минавам от там с моето куче и са ни замервали както с камъни и стъклени буркани, така и с пиратки", споделя Милена Д.

"На мен също ми се в случвало и вече избягваме да минаваме от там", добави Клавдия Й.