Млада майка сподели шокираща случка, разиграла се в парк във Варна. Жената разказа в социалната мрежа, че е срещнала непозната жена, докато била с 9-месечното си бебе, която започнала да я обижда.

Първоначално майката не обърнала внимание, но в последствие агресивната жена се насочила към количката с детето и оправила заплаха за живота му. Алексена Стоичкова е сигнализирала на спешния телефон.

„От 112 ми казаха, да не й обръщам внимание и добре, че не съм направила нищо и да подам жалба, много такива имало,“ каза тя.

Ето целия ѝ разказ:

„Здравейте, искам да предупредя всички майчета с бебета и деца, да се пазят от тази жена. Вчера, разхождайки се в квартал „Младост“ до детският кът, с 9-месечната си дъщеря, въпросната жена, както седеше на пейката, почна да ме обижда. Аз не й обърнах внимание, докато не стана и тръгна към количката, че ще *бивала бебето ми. Застанах пред количката и й казах, хайде да видим как, ще стане, ей сега те смачках. Тя тръгна назад и още повече почнаха обиди. Звъннах на 112, казаха ми да подам жалба в 3-то РПУ. Така, мили хора имайте си едно на ум за тази жена, защото не знам докъде може да стигне, ако някое детенце е само.“

„Откачалка, психично болна и агресивна, даже не ги лекуват вече такива. И аз съм я срещала,“ сподели друга варненка.