Един от най-окаяните булеварди в Пловдив „Александър Стамболийски“ принесе в жертва поредния автомобил. Дупка с внушителни размери наряза предната гума на пловдивчанин и остави автомобила му „в бокса“.

По негови твърдения, е бил приканен от полицията да не бъде съставян констативен протокол за щетите, защото "нямало смисъл".  Предложението, което униформените отправил, били отказано. Потърпевшият споделя още, че патрул пристигнал час по-късно, а до тогава позвънил 3 пъти на тел. 112, пише TrafficNews.bg. 

Припомняме, че булевардът от години е в окаяно състояние. Освен това там постоянно стават ВиК аварии, като дори на снимковия материал, пратен от нашият читател, се виждат поредните изкопни дейности на ВиК дружеството в Пловдив.  

Територията на "Александър Стамболийски" попада в обхвата на проекта на ВиК за Южен обходен колектор, и по тази причина настилката му не е ремонтирана до този момент.

В момента тече проектирането на трасето, което включва подновяване на цялата ВиК мрежа под булеварда, след което смяна на асфалтовата настилка отгоре.

Дейностите по него се очаква да стартират през лятото. В момента тече и отчуждаването на 53 имота.