Поредна катастрофа в Пловдив на прав широк участък! Инцидентът е станал преди час на моста на Герджика, посока бул. „България”.  Автомобил е самокатастрофирал и се е блъснал в мантинелата, след което е застанал по средата на пътното платно.

По непотвърдена информация в колата са пътували 4 момчета, някои от които, ако се съди по облеклото им, вероятно са абитуриенти или близки на абитуриенти. Засега не е ясна причината за инцидента, но по сериозните материални щети може да се предположи, че водачът е шофирал с несъобразена и твърде висока скорост. В Пловдив след краткия дъжд тази вечер настилката е мокра.
 
На мястото на катастрофата са пристигнали 6 патрулки. 

Припомняме, че само преди 10 дни отново на бул. "Руски", но в близост до кръстовището с бул. "6 септември", джип "Рийндж Ровър", идващ от Централна гара навлезе в разделителната ивица на булеварда и се блъсна последователно в няколко огромни дървета. Според експерти, скоростта с която се е движел тежкият джип, е била около 200 км/час. 

От удара колата се разцепи на две - предната част се вряза в едно от дърветата, а задната изхвръкна на пътното платно. Намясто беше констатирана смъртта на 21-годишния водач и пътничката до него, на 20 години. С опасност за живота в болница бяха откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка. По време на спасителната акция пожарникар беше ударен от клон на дърво, той също все още е в болница.

Стана ясно кои са загиналите при катастрофата в Пловдив

Очаквайте подробности!