Проблемите с паркирането нямат край. Всеки ден се натъкваме на безумни ситуации. От разлепени бележки с цветущи послания, до по-груби намеци. Такъв е и този от Варна. Жена намира колата си със счупени странички огледала и една от чистачките.

Предупредителна бележка завари мъж на колата си СНИМКА

Нанси Ангелова недоумява кой и защо е постъпил по този начин, при положение, че е оставила на видимо място телефон за връзка с нея. Освен това, жената не е възпрепятствала трафика в района, нито е запушила нечий гараж.

Шофьор спря на "препикано" място в Пловдив, но извади голям късмет СНИМКА

Ето какво написа тя в мрежата:

„В района на ДКЦ 5. Без да съм спряла на забранено място, без да запушвам гараж или вход/изход за автомобили или жилищна сграда. Място, на което винаги има спряла кола, а колата, зад която съм оставила моята, е там 24/7. Любопитно ми е с какво моята кола пречи на вандала и ще съм адски благодарна, ако той или някой свидетел ми пише! Използвам колата си всеки ден за разлика от повечето, които са оставили автомобилите си като паметници и всеки ден паркирам на различни места. Може би нямаше да съм толкова ядосана за тъпата чистачка и двете счупени странични огледала, ако този герой беше постъпил човешки, като се обади на телефона, който съм оставила прекалено видимо и беше казал “така и така може ли да си преместиш колата…”. Поздравления за мъжествеността, която сте показали!“

Шофьор изуми с бележка: Ползвам правото на паркомясто на баща ми СНИМКА