Шофьор на автобус от градския транспорт в Стара Загора е заснет да говори по телефона си. Действието е станало по време на управление на превозното средство, заедно с пътници в него. Жена е заснела водача и попита: „Много ли беше важен разговора ви? По-важен от пътниците в автобуса?.“

Снимки бяха споделени в социалната мрежа. Според коментиращи това се случва постоянно на повечето водачи. Голяма част не видяха нередност, докато други повдигнаха темата за повече контрол.

„Обръщам се към шофьора на автобус СТ 7380 ВР, който днес се движи по линия 13:

Г-не, много ли беше важен разговора ви? По-важен от пътниците в автобуса? От спирка Верея до Зора вие не свалихте телефона от ухото си. То не беше ремонт, то не беше клюки, накрая и до Гърция стигнахте да ядете не знам какво.... Как не се усетихте, че не сте сам в автобуса? Вие сигурно сте над закона, трепете се щом искате... Ама ако искате да работите като шофьор на автобус спазвайте законите!,“ Антоанета Желева. 

„Голямата част от водачите са така. Липсата на контролни органи води до това,“ коментира мъж.

„А тази чалга, дето я пускат по радиото, че и сръбски измекярски поп фолк! Да не говорим за кофите с парцали,“ написа друг.