Жена сподели в социалната мрежа снимки от охранителна камера в заведение в Стара Загора, на която ясно се вижда как двама мъже са седнали да се почерпят около претрупана маса с ястия и напитки.

Оказва се, че когато господата са оставили на масата парите за сметката си, докато си тръгват от заведението, единият от тях ловко ги е прибрал обратно в джоба на ризата си, без сервитьорката да се усети. По нейни думи действието се е разиграло буквално за секунди. 

Ето и призива на потърпевшата собственичка на ресторанта: " Заведение “При кмета” НЕПЛАТЕНА сметка, ако някой ги познава, нека да им каже да се върнат да я платят!".

Потребителите скочиха срещу безочието на клиентите.

"Грозна постъпка. А заведението е хубаво. Прекрасен персонал", отбелязва момиче.

"Ако клиент реши да избяга, винаги ще намери начин да избяга. А ако го хванеш, се прави на чалнат, че е забравил. Колко пъти съм ги дебнела, само като вземат да се озъртат или тоалетна често.
 
"Тези според мен не са даже и бизнесмени, а по скоро се правят на мутри с тия голи глави. Що не забрави да се натъпче и напие.
Простаци."- коментира жена, която уточнява, че е управител в сладкарница.
 
"Може да е протест заради ужасната кухня или обслужването" - смее се недоволен клиент.
 
Всички потребители обаче са на мнение, че господата трябва да се засрамят от недостойната си постъпка и да се върнат в заведението и да платят.
 
 
Снимка: Фейсбук