Да работиш и да си щастлив от труда си - какво по-хубаво от това? Да работиш и да се забавляваш - няма лошо. Но картинката, споделена от пловдивчанин и случваща се в небеизвестния квартал Кючук Париж, на доста хора им дойде в повече - някак си не успяха да "преглъгнат" жизнерадостта на работниците с жълти жилетки...

Снимките, публикувани от Филип Хачиков, са красноречиви - сериозен труд кипи от труженици на общинското предприятие "Чистота", докато се люлеят на детски люлки. Дори и да решим, че в момента двете жени и мъжът са в заслужена почивка, това ли е мястото, на което да я използват?

"Тези хора не мислят ли, че на тези люлки сядат малки дечица?! Аз също съм се люшкала и нямам против възрастен да се върне за кратко в детството, но определено не съм била в това мръсно състояние. Ужасно е как с мръсните си ръце и дрехи сядат и пипат всичко", недоволства пловдивчанка.

"Мръсен или чист няма значение, не мисля, че е нормално възрастни да се люлеят там, всеки знае, че особено стабилни не са и като се счупят, ще си стоят дълго време счупени преди някой въобще да ги поправи... Но тези хора не мислят за децата, те мислят за себе си само", допълва друга.

"Като видя някой дърт лонгур на детска люлка и ми иде... Пак добре, че не са я взели за желязо", още по-категоричен е пловдивчанин.

А вие какво мислите?