Пловдивчанин сигнализира за нагла проява. Паркирана кола била разбита в жр. "Тракия". Предното странично стъкло на машината било счупено на парченца. Това станало на паркинга пред блокове 1 и 2, а потърпевшият гражданин алармира, че вандалщините там съвсем не са рядкост. За него причината е, че в непосредствена близост има място, което е сбирка на "наркомани и крадци".

"Добър вечер на всички съграждани, докога, господин Кмете, ще търпим кражби и вандализъм пред паркинга на бл.1 и бл.2  в квартал "Тракия". Отзад има джунгла, която е сбирка на наркомани и крадци. Няма нито осветление, нито сигурност. Мисля, че е крайно време да се обърне спешно внимание, защото дори и народната полиция е безсилна!", пише Васил Барев.

Мъжът споделя и за други от бедите, застигнали местните през времето. "Това е от години! То не бяха рязане на гумите на всички коли, то не бяха рязане на катинари 2 пъти на гаражите, когато ги имаше, то не беше рязане на самите гаражи отзад, то не беше кражби на катализатори", коментира той.

Няма данни по конкретния случай да е подаден сигнал до органите на реда.