Пациентът и лекарката, пострадали при катастрофата с линейка днес в Пловдив, са откарани за прегледи в УМБАЛ „Св. Георги“. По първоначални данни превозваният със специализирания автомобил е била жена с инсулт. В следствие на удара тя е получила леки охлузвания и натъртвания, но състоянието ѝ не е тежко. Предстои да бъдат извършени изследвания, пише TrafficNews.bg.

Припомняме, че малко преди обяд в близост до Колодрума линейка с включени сирени е преминала на червен сигнал на кръстовището на бул. „Освобождение“ с бул. „Асеновградско шосе“. В този момент преминавал бус, който не успял да реагира навреме и се забил странично в специализирани автомобил.

При удара са нанесени сериозни материални щети по двете превозни средства. Няма информация водачът на буса да е пострадал.

Обновена: Лекарката е настанена във Втора клиника по хирургия към УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД - Пловдив с контузия на гърди и корем.

В линейката е имало и парамедик. Той е във видимо добро състояние, в момента му се правят изследвания.

Първи СНИМКИ показват сблъсъка между линейка и кола в Пловдив

Катастрофа с линейка в Пловдив, пострада лекарят ВИДЕО+СНИМКИ

@glasnews Катастрофа с линейка в Пловдив, пострада лекарят ???? #Пловдив #лекар #линейка #Plovdiv #fyp #fypage #viral #GlasNewsBg ♬ original sound - GlasNews.bg