Пореден случай на грозна саморазправа срещу паркирана кола. Този път случката е от пловдивския квартал "Кючук Париж".

Шофьор открил БМВ-то си нацапано, като аз целта били използвани яйца. Те били строшени на предното стъкло на возилото, оставено в района на училище "Яне Сандански".

Водачът показва и кадри от яйченото отмъщение.

"Благодаря и дано сте си оправили деня, защото в момент, в който бързам, аз трябваше да бърша изсъхнали и миризливи яйца на 25 градуса", обръща се съгражданина си той.

Мъжът споделя за случая в социалната мрежа Facebook, призовавайки автора на посегателството да се свърже с него, за да разбере какво е провокирало това действие.

Вижте цялата публикация на Стефан Г.:

"Здравейте, аз съм собственикът на автомобила. Не знам с какво и на кого съм влезнал в очите, но може директно да ми пишете, защото такива детински л@йнарщини са напълно излишни. Аз от своя страна също ще се постарая да разбера кои сте, но ще се радвам, който има проблем, да ми пише директно. Благодаря и дано сте си оправили деня, защото в момент, в който бързам, аз трябваше да бърша изсъхнали и миризливи яйца на 25 градуса. Успех и бъдете малко по-щастливи!

ПС: Ако някой е видял нещо (района на у-ще "Яне Сандански"), ще се радвам да сподели. Няма да има саморазправа, просто искам да разбера причината."