Шофьор е блъснал паркирана кола в Стамболийски и е избягал от мястото на произшествието. Това съобщава в социалната мрежа Facebook Галина Илчева.

Инцидентът е станал около 22:38 часа на Велика събота. Колата на Галина Илчева била паркирана пред дома й - на улица "Гоце Делчев" 64.

Част от бронята на колата, връхлетяла паркираното возило, е паднала вследствие на удара.

Междувременно катастрофата е заснета от камера за видеонаблюдение. На кадрите обаче не се вижда колата на извършителя, тъй като камерата, заснела случилото се, се завърта надолу. Чува се силен звук от удара и се вижда колата на Галина Илчева.

Жената призова съгражданите си, които имат камери в района на катастрофата, да се свържат с нея.

"Качвам клип и част от бронята му и моля, ако някой го забележи или има информация кой е, да се обади на мен - 0885384849 или в полицията. Моля, ако някой от живеещите в района има камера, гледаща пътя, също да се свърже с мен. От нас колата е тръгнала по ул. "Кочо Честименски". Завива в ляво (покрай парка с Параклиса - ул. "Хаджи Димитър") и излиза на ул. "Васил Левски" в 22:41 часа. Забелязана е на още една камера, на която се вижда още, че е тъмно синьо комби", написа потърпевшата.

Дали извършителят ще бъде установен и каква е причината за катастрофата - предстои да разберем.