"Едно бебе чака да се освободи място, за да се прибере, нахрани и заспи", това пише столичанка, която дава публичност за поредно "майсторско" паркиране.

Случката откриваме във Facebook. Оказва се, че водач е паркирал близо до входа на хипермаркет в София, а така е блокирал участъка, по който излизат автомобилите.

"Надявам се да се познаеш! Едно бебе чака да се освободи място, за да се прибере, нахрани и заспи. Ей така се спира като "пич", на входа и изхода на магазина", пише Росица Илиева.

Трима ръководители са позволили административни наказания за Семерджиев

Оказва се, че до въпросния автомобил е паркиран и друг, който също е не е на обособените за това места. "То и другия е спрял по същия начин, като се замисли човек! Ама този направо на изхода, централно", добавя жената.

Безобразните паркирания вече дори не изненадват потребителите на мрежата.

"Без значение е регистрационния номер “Ганьо” е навсякъде", пише Николай Й. "После се сърдят, че ги хранят по групите и не ги харесват", добавя Калин К.

Проблемът с намирането на паркоместа по улиците на страната става все по-голям, а понякога с действията си шофьори създават допълнителни грижи на околните.

Паркиране на инвалидни места повдигна въпроси СНИМКА

Връх на наглостта: Чужденец плаши с бележка заради паркиране СНИМКА