Шофьор шашна всички асеновградчани и гости на града.

Става ли сме свидетели на какви ли не паркинг небивалици - такава обаче виждаме за първи път. Шофьор на джип с пловдивска регистрация е паркирал на кръгово кръстовище в Асеновград.

Водачът на автомобила се е качил върху защрихованата част, която по принцип не трябва да се настъпва от превозните средства, освен при спешен случай. Освен това возилото е прибрано плътно до бордюра на кръговото - авто инстуктурите вероятно биха поставили отличен шест на шофьора, ако беше паркирал така на позволено за целта място.

"Новите паркоместа - само в гр. Асеновград", написа Мария С., която в социалната мрежа сподели снимка на паркираното возило.

Асеновградчани предполагат, че превозното средство се е повредило и това е причината то да бъде зарязано в кръговото кръстовище. Авторката на поста обаче твърди, че колата един час е блокирала цялото движение, но не заради повреда. "И накрая шофьорът си тръгна с колата без никакъв проблем", добави Мария.

Друг очевидец също коментира ситуацията: "Видях го тоя малоумник, как си паркира там и тръгна нанякъде".

Пикап възмути пловдивчани. Така ли се паркира? СНИМКИ

"Е, че какво му е, нали е Асеновград... Тук важат други правила, не се дават мигачи, всеки паркира където му е удобно", написа в коментарите под поста Боряна Реканова.