Вчера около 14:10 ч. служители на РУ Карлово се отзовали на сигнал за пътно произшествие ул. „Карловска“ в гр. Баня. При огледа било установено, че лек автомобил „Мазда“ е излезнал извън платното за движение, качил се на тротоара и се е блъснал в дърво. Зад волана бил 75-годишен пловдивчанин, чийто проби за алкохол и наркотици били отрицателни. В болница под лекарско наблюдение е настанена 76-годишна жена, която се е возила в колата.

Сигнал за пътно произшествие с пострадали на пътя между Кричим и Стамболийски бил получен вчера около 11:40 ч. в РУ Стамболийски. На място полицаите установили лек автомобил „Шевролет“, който при завой с несъобразена скорост е навлязъл в насрещното движение излязъл от пътното платно от ляво е се е преобърнал. В следствие на катастрофата са пострадали водачът и тримата му спътнички. В болница са настанени две от тях. Пробите за алкохол и наркотици на 23-годишния шофьор били отрицателни. Образувано е досъдебно производство.

Сигнал за пътен инцидент с пострадал на бул. „Шести септември“ е получен в сектор „Пътна полиция“ вчера около 14:10 ч. Поради несъобразена скорост с пътните условия, шофьорът на лек автомобил „Фиат“ е загубил контрол над превозното средство и се е блъснал последователно в светофарна уредба и метално пано на предпазна ограда. На място е бил прегледан от лекарски екип. Направената проба дрегер е била отрицателна. Служителите на сектор „Пътна полиция“ се взели административно отношения спрямо водача.

Припомняме, че катастрофа стана вчера и в село Калековец. Сигналът за ударили се лек автомобил „Хюндай“ и лек автомобил „Фолксваген“ е получен около 20:20 ч. По първоначални данни 49-годишният шофьор на Хюндая не е спрял на знак „Б-2“ на кръстовището на ул. „Цар Симеон“ и ул. „Независимост“ и е блъснал лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 36-годишен мъж. Двамата водачи са изпробвани за алкохол с техническо средство, като пробите били отрицателни. В болница под лекарско наблюдение е настанен пътник на 18 години от първата кола. Пътнотранспортното произшествие е отработено по административен ред.

Тежък сблъсък с такси край Пловдив, колите са смазани до неузнаваемост СНИМКИ