Шофьор сподели мнение за облужването на гише в КАТ. Неочаквано за повечето му съграждани той е доволен и коментира, че е останал приятно изненадан.

Ситуацията се развива в град Русе, а мъжът регистрирал кола. "Бях се настроил за чакане и нерви, но останах приятно изненадан, че нещо в тази страна може да работи ефективно", пише Николай Великов. 

"Благодаря на служителите за професионализма и затова, че не са "сърдити" на гражданите, както в много държавни учреждения", добавя той.

Доста жители на Русе са на противоположно от неговото мнение и споделят за проблеми, на които са станали свидетели. Други са щастливи, че се споделя и добрият пример, тогава когато е налице.

Вежте публикацията на Николай Великов:

Пиша няколко реда за държавната институция КАТ. След прочита на първото изречение, най - вероятно повечето от вас, вече са се настроили за негативен пост.

Колкото и странно да ви звучи, не пиша с недоволство и с цел хулене, а напротив. Днес регистрирах личен автомобил, точно за 30 мин. Бях се настроил за чакане и нерви, но останах приятно изненадан, че нещо в тази страна може да работи ефективно.

Да, има много неща, които могат да се оптимизират и обновят, но има по - добра организация от преди няколко години.

Благодаря на служителите за професионализма и затова, че не са "сърдити" на гражданите, както в много държавни учреждения.