Съзнателно ли бива извършвано това нагло действие?

Съзнателно или не - факт е. Шофьори на автомобили всеки Божи ден - като сутрин, така и вечер, паркират пред чужд гараж в Стара Загора. Огромната гаражна врата явно е "малка" и не попада в полезрението на водачите на автомобилите.. или по-скоро не им пука, че запушват входа на сградата.

"Ще помоля всеки, който си води детето в ДГ "Светлина", все пак да има предвид, че в съседната сграда също живеят хора и те също някакси трябва да си изкарат автомобилите от гаражите!", пише Венета Гичева в социалната мрежа Фейсбук. Жената допълва още, че това нагло паркиране създава ежедневен дискомфорт на живущите в сградата.

Коментиращи публикацията съветват Венета да подаде сигнал на тел. 112, тя обаче е категорична, че те няма да решат този проблем.

Кола запуши гараж и входна врата. Какво посъветваха собственика им?

"Вие дали сте пробвали да звъните на 112 за такъв проблем и какъв е бил резултата, ако обичате да споделите? Защото според Вашата насока, аз трябва сутрин и вечер пет дни в седмицата да им звъня! Нали за това има установени правила в обществото, просто трябва да се спазват от всички!", пише тя.

Иван Дечев споделя, че в Стара Загора има няколко типа шофьори, като акцентира на два от тях: 

"Тип едно: Спира пред гаражи и подходи към тях. Тип две: Има гараж, но си спира колата на паркинга пред блока, защото гаража му прилича на магазин от 1001 стоки." 

"Това е постоянно и само на тези, на които не им се налага всяка сутрин да чакат с малко дете в колата им е смешно. Случвало ми се е да ги издирвам и да се дразнят, че трябва да местят колата си, защото си говорят с другите родители", коментира Любомира Маринова.

Адресът, на който се паркира по безумен начин, е ул. "Митко Гогошев" No 39.

Трудно ще излезете от този гараж, но пък офертата е трепач СНИМКИ

Вижте снимки: