Шофьорка остана неприятно изненадана от държанието на друга жена. Неизвестната дама е вандалствала по колата на потърпевшата във Варна. Случката се разиграла около 21 часа снощи на паркинг. Счупено е едно от страничните огледала, както и чистачка. Причината за гневния изблик вероятно са неуспешни опити за паркиране. На това мнение е жената, която сигнализира за случилото се.

„Добро утро! Тази вечер жена е вандалствала с колата ми. Не знам шофьора кой е бил, но жена е "навигирала". Когато не са успели, след поредния опит, са си поиграли с колата ми. На стъклото имам оставен телефон за връзка с мен. А можеше и да им паркирам аз колата. Място има бол. Счупено огледало и изкривена чистачка е резултата. Това са хора от близките блокове. Лошото е, че свекър ми не помни каква е била колата. Моля, ако някой е видял нещо да ми пише или, ако някоя от колите на паркинга има видео регистратор и се вижда случката да ми пише. Прилагам снимки. Няма да е лошо и въпросните дами, ако видят поста да се свържат с мен. За да може гражданската да покрие щетите нанесени от тях. Има и друга кола с която са си "поиграли", но там нямат такъв успех като с моята.

Случката е в интервала 20:30-21ч.... Можеше да звъннете да преместя моята или да паркирам вашата кола. Заради вашата некадърност, страдам аз,“ написа Nevena Milanova.

„Научи се първо къде може да паркираш и къде не. Ако няма място пред вратата ти, ще повървиш малко до съседния паркинг. Не оправдавам вандалщина, но така се учи човек най-лесно,“ коментира мъж.

„Като е голям проблема с паркирането дайте да чупим на хората колите, какво болно мислене имате не мога да си го обясня. Ами такива дето са с книжки от зрънчо ми са ясни, тази овца защо трябва да чупи огледалото и чистачката на жената, това решение на проблема ли е. Ами ако постъпят с нейната кола така как ще се почувства аджеба. Няма значение със дете ли е куче, котка, възрастни хора, място се намира за 5 мин. Това не я оправдава за вандализма, дано си понесе наказанието голямата шофьорка,“ смята друг.