Този автомобил всеки ден се паркира на тротоара ул. "Райко Алексиев" 33 в Пазарджик, това твърди потребител в социалната мрежа Фейсбук.

От споделената публикацията става ясно, че на улица "Райко Алексиев" има паркинг пред блока и зад него, но вероятно на шофьора му е по-лесно да зареже автомобила си на тротоара и да възпрепяства пешеходците, а може би не различава паркинг от тротоар, можем само да предполагаме каква е реалната причина, но определено паркирането е безумно.

Докато пазарджиклии съветват Ивелина, която е автор на поста, как да отмъсти на шофьора с нелепо паркиране, например като хвърли бурканче с лютеница върху капака на колата, изненадващо в дискусията се включва и самият шофьор - оказва се, че това е жена. 

По думите на Ваня Тодорова снимката е стара, а човекът, който я е качил е жалка душица. Тя признава, че колата е нейна и заявява, че ако някой има проблем с паркирането й - да сподели очи в очи, "но те мишоците са така по групите за по-лесно", пише тя и допълва "Имам пари, угаждам си. И всеки ден да ме глобяват вас какво ви засяга - тока ли ми плащате, хляб ли ми купувате, бензина ли ми сипвате?".

Коментарът на шофьорката, както и паркирането й, не се хареса на пазарджиклии и те я определиха като нагла метреса. "Това може ли да е отговор на здраво мислещ човек се питам?", пише Петьо, а Ваня му отговаря: "Разбира се, че може! Здраво мислещ човек ще тръгне ли да се занимава с такива неща, всеки ден там има и други коли не е само моята, но уви.. трънче в очите съм на някого и това е, но проблемът си е техен, щом така са решили значи има за какво да беснеят - кучетата да лаят, керванът да върви."

Съгражданите на Ваня я съветват да си вземе бележка и да не използва обидни квафиликации.

Снимка: Ивелина Георгиева / Facebook