Шофьорка изрази разочарованието си от служители на автомивка в Бургас.

Мария Петкова написа в социалната мрежа Facebook, че е решила да се възползва от услугите на автомивка, която се намира в района на Северна промишлена зона. Шофьорката оставила автомобила си в автомивката за вътрешно и външно почистване.

Жената твърди, че служителите в автомивката, които са се погрижили за почистването на колата й, са некомпетентни, тъй като са повредили екрана на мултимедията й.

"Вчера оставих автомобила си на почистване - външно и вътрешно. Сега, в резултат на тяхното некомпетентно обслужване, екранът на мултимедията ми е прецакан", написа Мария.

Шофьорката отбелязва в публикацията си, че има петна по екрана на мултимедията. По думите й служителите са третирали екрана с абразивен препарат.

"След разговор с тях се опитаха да ме убедят, че така бил в началото, питаха ме дали с мокри кърпи не го третирам. Обясних им, че не ползвам такива и ме отпратиха. Безкрайно съм разочарована. Ако искате да си предпазите вашия автомобил - не ходете там", добавя жената.

Мария прикачи снимка към поста си, на която се вижда мултимедията, за която се твърди, че е с повреден екран.

Оказва се, че има и други потърпевши от работата на служителите в автомивката.

"На мен ми обелиха джантата и после се правиха на ударени, викат: "Не е от нас", написа Кирил П. в секцията за коментари.

Виолета П. твърди, че са й откраднали пари, оставени в жабката на автомобила й.

На мен лично ми откраднаха преди време пари от жабката. Поисках да проверим камерите, а те ми отговориха, че било обидно за тях. И не посещавам това място", коментира Виолета.