Шофьорка преживя истински ужас в град Дряново.

В нощта на 10 срещу 11 август, автомобилът на Милена Емилова пука две гуми в неизправна улична шахта. Мястото, на което се е случил инцидентът, е ж.к. "Априлци".

Владимир Стефанов, който е администратор на Фейсбук група на областния град, твърди, че за въпросната част от инфраструктурата сигнали са подавани неведнъж.

След случилото се Милена публикува гневен пост в социалната мрежа.

"Драги общинари, моля, оправете си шахтата на ж.к. "Априлци". Шахтите се надигат и предпоставят опасност  от ПТП. На влизане към блок 6 се надигна и спука предната дясна гума. Шахтата отскочи, удари джантата и спука задната дясна гума", пише Милена в публикацията си.

Написаното от Милена е стигнало до работещите в общината и с нея се е свързвал зам. кметът на града Ангел Ангелов. Той изразил съжаление за случилото се и съобщил на жената, че Общината ще заплати щетите по автомобила (около 150лв.), а работници вече са изпратени да ремонтират шахтата.

"Благодаря на Община Дряново, лично на кмета Трифон Панчев и зам. кмета Ангел Ангелов, че поеха ремонта колата", написа по-късно Милена Емилова.