За нагла постъпка от шофьорка на такси разказва Марина Трифонова в социалната мрежа Facebook.

Марина твърди, че на 25-и февруари внучката й си е поръчала такси от автогара "Запад" във Велико Търново. Шофьор на таксито била възрастна дама. Твърди се, че тя е направила доста обиколки на квартала, докато стигне до крайната дестинация.

"След доста обиколки на квартала и на въпроса от внучката ми - защо обикаля, жената казва, че се е объркала. До тук добре", отбелязва Марина Трифонова.

Жената добавя, че цената на услугата е била 7 лева, като внучката й е дала на таксиметровата шофьорка банкнота от 20 лева. Момичето очаквало да получи ресто в размер на 13 лева, но таксиметровата шофьорка върнала 10 лева и заявила, че ще задържи останалите 3 лева - за цигари.

"Детето й дава 20 лева, а жената връща 10 с думите "Другите са за цигари". Че си е дала и тел. номер за следващи услуги. Ако тази таксиметрова шофьорка прочете това - нека днес мине да й дам една кутия цигари", завършва публикацията си Марина Трифонова.

Оказва се, че въпросната шофьорка е добре позната на жителите на града. 

"Баба Ви Стефана - тя от години си прави едни тънки схеми и лъже хората с лев, два, три", написа Недко Т. в коментарите под публикацията.

"Тази женица се опита и при мен да направи този номер, като ми съобщи, че ще мине през Шереметя до Горна Оряховица, защото през Арбанаси й "загрявали накладките". Не ѝ се получи,разбира се! Заслужава да напишете телефонния й номер тук, защото със сигурност има и други, като внучката ви!", коментира Мариана Б.

Хората отбелязват, че във всяка професия има черни овце, които развалят имиджа на стадото.

"Тази жена е изключително нагла. Преди няколко години баба ми си беше изпуснала телефона в нейното такси. Свързахме се с уговорката да ни докара телефона, естествено ще си поемем курса, който е направила, тъй като е редно. Донесе ми телефона и тъкмо ми го дава и вика: "А нещо отгоре за услугата - 10-15лв". Не че нямаше да й дам, но това нагло отношение ми дойде в повече. Вече където и да я видя просто я подминавам и при нея не се качвам", написа Добромира К.

Снимката е илюстративна.

"Майната ти, слизай": Таксиметров шофьор изпъди жена от колата по грозен начин

Таксиметров шофьор от Перник помогна на закъсала жена, тя потъна от срам

Шофьор на такси отказа да качи жена със задушаващо се куче, по-късно то издъхна