"Ауди" осъмна с поставена любопитна бележка... и в странен вид. Случаят е от София.

В социалната мрежа бяха разпространени снимки, които показват автомобил с марката "Ауди" в странен вид - с разбита предница. Вероятно возилото е претърпяло катастрофа или пък автокрадци са задигнали предната му броня.

Освен вида, в които е заверено возилото, то е "украсено" с любопитна бележка с текст: "Разполагаме със снимков материал. Моля, извършителите да се обадят на 0894626227 (собственик на заведението). Нека не стигаме до по-сериозни последствия!".

От написаното на бележката става ясно, че "посланието", отправено към водача на колата, е от собственик на заведение. Не става ясна обаче причината. 

"Не го разбирам това. Като има снимков материал => КАТ и да си сърба супата. Той ударил и избягал, а вие го търсите по Фейсбук, от какъв зор по-точно?", пише в коментарите под поста Иван Иванов.

А Светослав Григоров пише: "Да беше качил и снимковия материал".

Бележка до шофьор в нарушение предизвика забавни коментари СНИМКИ

Някои от коментиращите публикацията са на мнение, че поставилият бележката блъфира.

Димитър Иванов пък твърди, че въпросното возило се е забило във витрината на столична пицария. "Обяснение си нямам как и защо", пише още той и допълва: "Имаше екшън... Патрулка за тоя малоумник, втора патрулка гонеше некви трима".

Авторът на публикацията написа следното: "Не знам какъв е случая и за кое заведение става дума, но колата е оставена днес сутринта в Младост 1".

Вижте снимки:

Снимки: Борис Попов