Странно поведение показа софиянец на средна възраст. Жена твърди в социалната мрежа, че го е видяла да хвърля стъклени буркани и шишета по велоалея. Причината за постъпката не е известна, но очевидката допълва, че действието е умишлено, за което му отправила забележка.

„Този хубавец върви около „Патриарха“ и умишлено хвърля и чупи буркани и бутилки по велоалеите. Даже маха на камерата след направени две забележки,“ обясни тя.

„Направо тръпки ме побиват какво би станало, ако неопитно дете падне върху начупените стъкла!,“ написа жена.

„Обадете се на 112 за вандализъм, не че харесвам новите велоалеи, но този очевидно не е в час,“ коментират публикацията.

Припомняме че само преди дни беше въведена нова организация по бул. “Патриарх Евтимий”, бул. “Витоша” и ул. “Проф. Ф. Нансен”. Много хора останаха разочаровани от нововъведението, а някои си обясняват действията на мъжа с тези инфраструктурни промени.

Русинова измери маркировка и светлоотразителност и отсече: Това вече май не е и за съда!

„То кой ги харесва, всички живущи от тази зона ги карат да паркират при нас към стадиона, като че ли сме малко в района.“

„Косвено бе засегната повече от една зона, факт.“

„Да заповяда в Амстердам! Там всички са на колела и има велоалеи повече от автомобилните платна! Ще има много работа за него!“

До дни става ясно опасна ли е новата организация по "Патриарх Евтимий" и "Витоша"

 

Снимки: Iva Filipova