Жена е нападната от непознат на улицата в София. За това сигнализира потърпевшата във Facebook. Тя споделя, че в квартал „Надежда“ клошар се приближил до нея, за да ѝ иска пари. В този момент жената държала в ръцете си монети, но отказала, тъй като е щяла да пазарува с тях от близкия магазин. Мъжът ударил потърпевшата през ръцете и започнал да събира пръснатите по земята стотинки.

„Здравейте съкварталци!!! На вниманието на жителите от „Надежда“ 4. В района на ул. „Христо Силянов“ обикаля клошар, който при удобен случай, се нахвърля на хората за пари. Докато ходих до магазина си броях монети да ги наглася за магазина. Приближи се и ми поиска, казах му че няма да му дам, удари ме през ръцете и монетите паднаха. Докато се осъзная той обра колкото можа и се омете. Много неприятна ситуация, стряскаща по-скоро. Посред бял ден. От време на време го забелязвам случайно как тормози и възрастните баби. Внимавайте!,“ сподели Ивелина Стойкова.

„Ако можете го снимайте, за да знаем как изглежда,“ коментира друга жена.

„Това много ме доядя, изобщо не се сетих. Като замръзнала останах. Но определено ще го снимам и ще го кача!,“ отвърна авторката.