Жена сподели за притеснителна случка, станала преди месец в София. Тя твърди, че шофьор умишлено е предизвикал катастрофа, след което ѝ нанесъл удар. Жената се движила с автомобила си, когато по думите ѝ, умишлено агресорът набил спирачки, за да може тя да се удари в него. Последвала и физическата саморазправа, когато потърпевшата решила да подаде сигнал на спешния телефон.

Вижте цялата история:

„Миналият месец този господин умишлено причини ПТП, нападна другия шофьор и после избяга. За последното законът предвижда отнемане на книжката и глоба - дали това е направено от Пътна полиция или той си шофира спокойно - НЯМА ОТГОВОР. С какви мотиви - дали си е търсил жертва да си избива комплексите или да изнудва за пари, за да не викне полиция… той си знае.

РАЗКАЗ:

Снимката я направих веднага, защото ми беше ясно, че нарочно причини инцидента като спря неочаквано и рязко, без абсолютно никаква причина, имайки за цел явно да го ударя. Само че едва го допрях и доколкото видях, когато ИЗБЯГА, той нямаше и щети. Веднаха набрах и 112, след като снимах, а той дойде при мен и със самодоволен тон каза „слез да видим какви щети си ми причинила“. Получи отговор „няма, звъня на полиция'“. Това го вбеси и през отворения прозорец ме УДАРИ С ЮМРУК. Докато затварях прозореца и говорех със 112, ме удари ОТНОВО още по-силно наричайки ме „кучка“, качи се в колата си и избяга!!! Писъците от ударите ги има на записа на обаждането на 112. Данни на свидетели бяга предоставени на Пътна полиция както и на Районното + медицинско.

Има камери на близката сграда, но отказаха да ми покажат записа или да го разпространят. „Закон за лични данни“ било. Абсурди.

Какви и дали ще има санкции - не се знае още. Взета ли му е книжката - няма информация... Поради тази причина публикувам снимката му и регистрационния номер тук, за публичен срам - мъж на 45-55, напада непозната жена, че вика полиция, задето е причинил ПТП, в което на теория не се води виновен, защото е отпред... абсолютно неприемливо насилие и се надявам да му вземат книжката, както законът ЗАДЪЛЖАВА, и да му наложат и санкции за нападението. И да напомня на всички дами - НЕ СИ ОТВАРЯЙТЕ ПРОЗОРЦИТЕ в такива ситуации.“