Три деца са ранени при катастрофи в Бургаско в рамките на денонощие. Първият инцидент е около 10.30 часа във вторник на айтоската улица "Хаджи Димитър", в близост до дом №24, с посока на движение от кръговото кръстовище към Държавно горско лесничейство.. "Пежо Партнер" с бургаска регистрация, управляван от 80-годишен бургазлия отнема предимството и блъска пресичащия по пешеходна пътека 15-годишен велосипедист от Айтос, който с натъртена дясна пред мишница, без опасност за живота, е прегледан в болница "Дева Мария" - Бургас и освободен за домашно лечение.

А около 16.55 ч. на кръстовището на главната алея на Слънчев бряг с градския стадион на Несебър, с посока на движение от Несебър за Свети Влас, "Фолксваген Кади" с бургаска регистрация, управляван от 61-годишен несебърлия, поради неспазване на дистанция, допуска пътен инцидент с "Нисан Ноте".

Зад волана била 37-годишна жена от Несебър, която водела децата си на тренировки. От ПТП пострадали децата на водачката на Нисана - момченца на 7 и 10 години, които с натъртвания, без опасност за живота, са прегледани в УМБАЛ - Бургас и освободени за домашно лечение.