Младо момиче от няколко месеца живее във Велико Търново, а вече усети съседската омраза. Тя редовно се излива върху лекият ѝ автомобил. Причината вероятно е до болка позната на мнозина – свещеното паркомясто. Момичето е отвратено от грозните постъпки на съседи. От цветя и клони, до боя и яйца по предното стъкло на возилото ѝ.

„С нищо не съм заслужила такова отношение, не съм отговорна за недостига на паркоместа в града, като цяло, както се казва "който превари той завари". Като видя, че няма места, и аз да почна да целя ли, няма логика просто!,“ споделя тя.

Някои коментиращи в социалната мрежа се пошегуваха с цената на яйцата.

„Споко, яйцата поскъпват и сам ще се откаже,” пише мъж.

Ето целия разказ на разочарованото момиче:

„За първи път пиша в подобна група, но мисля, че някои хора са прекалено невъзпитани и нагли, и не знам какво си мислят, че ще постигнат, като правят такива злобни неща като на снимката. Ако беше само това, добре, но то не е за първи път. От няколко месеца живея тук, като се случиха следните неща - един път някаква бяла боя и някакви клони и цветя по предното стъкло (трябваше усърдно търкане на автомивка), втори път бележка (не паркирай тук, премести си колата, явно като живееш там отдавна и мястото автоматично е твое, да кажем, че разбирам, поне начинът е възпитан), трети път яйце (явно човекът иска да си мия колата редовно), и не знам още какво ще се измисли... Благодаря на възпитания/ата ми съсед/ка, които се радвам, че не познавам, защото явно такива неща за тях са нормални, правилни и присъщи... благодаря Ви, че ми напомняте какъв човек не искам да бъда! Бъдете живи и здрави, и дано да си дадете сметка, че Вашите постъпки няма да останат безнаказани!“

„Заели сте мястото на някой аристократ с потекло от близките села!,“ пише друг.

„Дядо му си е връзвал магарето там, следователно мястото си е "негово",“ коментират още.