„Искам да изкажа възмущението си от поредното безумие в квартал "Кючук Париж". Така започва читател на GlasNews.bg в сигнал, изпратен до медията ни. Мъжът е крайно разочарован от това, в което кварталът се превръща.

По думите му хората в района на междублоковото пространство на бул. „Александър Стамболийски“, са принудени да газят в кал. През там ежедневно минават майки с деца, тъй като в близост се намира и детска градина.

Ето какво написа мъжът:

„Здравейте! Искам да изкажа възмущението си от поредното безумие в квартал "Кючук Париж", в междублоковото пространство на бул. "Ал. Стамболийски". Не стига, че всяка полянка и зеленина се застроиха, няма откъде да се мине и въздух не остана от бетон, паркинги и мръсотия, а сега и още една пътека, по която ежедневно минават стотици деца, майки, възрастни хора е в състоянието, в което ви показвам на снимките, които изпращам - сиреч и с нея са се заели да заличат. Вече буквално няма откъде да минаваме, газим в кал, локви, просто е ужасно. Защо и докога ще търпим? Пътеката е точно до автомивката и детска градина "Валентина" до 1115 блок.“

Пловдивчанин: Кючук Париж отново се удави СНИМКИ