Грозна случка се разигра вчера в Пловдив. Шофьорка на автомобил е станала пряк свидетел на отправен жест към нея и возещата се в колата ѝ сестра. Освен за всички потенциални опасности на пътя, се оказва, че водачите трябва да внимават и за ексцентрично поведение на останалите участници в движението.

Такава е и ситуацията, в която се озовава Lilly Andonoff на булевард „Руски“. Велосипедист на възраст между 20 и 30 години е настигнал колата на жената на кръстовище. Потропал с ръка по прозореца, а тя решила, че вероятно ще проси пари. Но уви – младият мъж извадил репродуктивния си орган и го опрял на стъклото. На задната седалка във возилото е било и детето на Лили, което за щастие спяло в този момент.

Ето и целия ѝ разказ: 

„Случка отпреди малко на бул. „Руски“ до мол Марково тепе.

Момче между 20-30 години с мустаци, кръгло лице, ухилено до уши, привидно нормален си караше колелото на тротоара.

На червен светофар се изравни с нас и започна да прави някакви знаци. Не му обърнахме кой знае какво внимание. После, съответно на следващото кръстовище до Лайпциг ни настигна, потропа на прозореца, помислихме си, че най-вероятно ще помоли за пари или нещо подобно, но той реши да си изкара репродуктивния орган и да го опре буквално в стъклото. Бяхме аз, сестра ми и детето отзад (слава Богу заспало)!

Не знам дали някой друг е имал неприятното изживяване да попадне на него, но само като си помисля, че може да срещне малки момичета, разхождащи се и нищо неподозиращи, ми се обръща всичко!

Та, ако случайно, този индивид е тук, в групата и осъзнава в кое измерение е изобщо - иди на психиатър или потърси помощ, а ако случайно някой го познава - нека вземе мерки, преди да се е случило нещо по-страшно и отвратително!

То вярно, че всички масово превъртяхме играта, но това вече е прекалено… онанисти или потенциални изнасилвачи.“