Романтичен жест стопли нечия душа.

Докато някои собственици на автомобили заварват возилата си в окаяно състояние - със счупени чистачки, откъртени странични огледала или спукани гуми, други се радват на романтични жестове, които стоплят душата. Като този жест в столицата - джип е осъмнал с букет рози на предното стъкло, единични бройки рози пък са поставени на тавана на колата, както и на дръжките на вратите.

Романтичният жест е заснет някъде в столичния квартал "Света Троица". А натрупалият снежец по колата перфектно допълва красивата картина. 

"Ето така се прави, хора! Браво! Страхотно сутрешно удоволствие за окото!", това написа в мрежата Светла Арсова, която е щракнала возилото върху което са поставени червени рози.

Грешна романтика или много лошо послание? Мерцедес осъмна така

Арсова поздрави човека, създал тази емоция и допълни: "Радвам се, че имаме и такива хора все още! Желая ви слънчев зимен ден!".

Снимката на закиченото с рози возило бързо получи одобрението на столичани, които в коментарите под поста написаха:

"Браво! Респект към подобна постъпка!", "Много романтично", "Впечатляващо", "Браво, ето това е мъж" - това гласят малка част от коментарите.

Иван Йорданов пък добави следния текст, присъстващ в песента "Сняг" на Веселин Маринов: "Любовта ни не е от сняг - тя не може да се стопи..."

А други предполагат, че мъжът, направил този жест, е сгафил сериозно и по този начин отправя извинение към любимата си.

Отново рози върху джип. Хора: Това е друго нещо! СНИМКИ

Снимка: Светла Арсова