Шофьорка, потърпевша от инцидент на пътя, си навлече недоволството на столичани.

Жена алармира, че паркираният ѝ автомобил бил блъснат от друга кола, а виновникът изчезнал. Ситуацията се разиграла в кв. "Драгалевци", като Д. Митова се опитва да открие избягалия водач, използвайки познат метод - публикация в социалната мрежа Facebook.

"Дали някой ще има доблестта да си признае ,че е ударил колата ми и не е оставил телефон за обратна връзка - предполагам някой , който всяка сутрин бърза за детската градина", пише Д. Митова.

Случката не оставя равнодушни софиянци. Много от тях са възмутени от наглото бягство от ПТП-то, при което има и щети. Сериозно са задрани задната броня и капака, но други посочват друго важно обстоятелство. Те смятат, че самата потърпевша е паркирала неправомерно.

"Мен би ме било срам да търся виновник за каквото и да било, ако съм паркирал като вас. Закона за нищо го нямате", пише А. Ч.

"Много хубаво сте паркирали!", иронизира гражданин.

"При тези разкопани улици, вие сте спрели почти на завоя - възможността да ви ударят е 1 :1000. Може и да е багер, който изобщо не е усетил, че ви е ударил", пише Светла П.

"Сериозно бързане е било. При наличие на ГО, е било нормално да остави номер", смята столичанин.

"Паркират в кръстовище и после "Отнесоха ми колата", недоумява Цветомира П.

Вижте и снимките, илюстриращи щетите: