Жена сподели притеснителна случка, която е станала преди ден в Стара Загора. Тя, заедно с децата си се качила на автобус от градския транспорт. На слизане добър човек е решил да помогне на жената да свали детската си количка. В този момент вратите на превозното средство се затворили на два пъти, като са затиснали бебешката количка. Майката е възмутена от случилото се. За щастие децата ѝ не са пострадали. Дали се касае за грешка на водача или технически проблем, не е ясно. Майката е решена да си потърси правата.

„Здравейте, понеже се виждат само две от цифрите, искам да попитам мога ли да пусна някъде сигнал, жалба или оплакване срещу шофьора тръгващ от „Загорка“ в 7:20ч, автобус номер 36, който го хванахме от спирката на БКП посока „Железник“ и слезнахме на спирка Била, при което при слизането един господин дойде да ми помогне за количката да свалим, а с мен е и 3-годишната ми дъщеря, която водя на ДЯ ”Роза”, той затвори ДВА пъти вратите и ми застина ДВА ПЪТИ БЕБЕШКАТА КОЛИЧКА, а ДЪЩЕРЯ ми оставаше вътре, всички му се развикаха да чака, а той пак ги затвори и пак я затисна! БЯСНА СЪМ! Има доста свитетели, които бяха вътре и все някои ще са в групата да потвърдят! Няма да оставя нещата така!,“ написа Ренета Тодорова в социалната мрежа.

„Не ги ли е срам тези хора, не стига, че не помагат на майките, а и правят поражения??? Дано няма лоши последствия за децата, а да са добре,“ коментира жител на града.

„Не искам да оневинявам водача на автобуса, но ми се струва че автобуса има техническа неизправност! И на мен ми се случи същото преди около месец с автобус 17 На всяка спирка вратата се затваряше по няколко пъти без намесата на водача! За мен причината следва да се търси в служителя, който е направил техническия преглед на автобуса преди излизане от автостопанството!,“ смята друг.