Футболистът Георги Йомов отрече да е бил задържан или разпитван във връзка с престрелката на "Околовръстното шосе" тази вечер. Това става ясно от прессъобщение, публикувано от клуба му ЦСКА.

Йомов все пак е задържан! Издирват брат му и баща му за стрелбата в София

Стрелба в София! Има простреляни СНИМКИ

"Във връзка с появилите се в определени медии твърдения, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията, след като тази вечер е бил замесен в престрелка на "Околовръстното шосе" в София бихме искали да Ви информираме, че пред ръководството на клуба националът сподели следното:

"Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си."

Какво точно се е случило ще установят органите на реда, като ние имаме пълното доверие в нашия състезател, че не е бил замесен в престъпление."

Както първо GlasNews.bg съобщи, тази вечер около 22:25 ч. бе получен сигнал за престрелка на Околовръсното в столицата. Към момента информацията, с която разполагаме е следната: Двама са простреляните, единият е в тежко състояние. Те са транспортирани във ВМА. Линейките на Спешна помощ са пристигнали на мястото на инцидента за 6 минути. Преди стрелбата е имало бой между 6 - 7 души.

От Бърза помощ съобщиха за GlasNews, че единият от простреляните е на 36 г. - прострелян в двата крака - в шоково животозастрашаващо състояние, с тежка кръвозагуба. Вторият прострелян е на 26 г. - ранен в бедрото.

На място са екипи на полицията и тече разследване.

Очаквайте подробности!