Свършиха си работата некачествено и по бързата процедура.

На кръстовището на булевард "Шипченски проход" и "Николай Коперник" в София вероятно е имало авария по водопроводната мрежа. Надяваме се, че аварията е била остранена успешно, но правилно ли е обработен изкопът?

Видно и от снимките, служителите от "Софийска вода" не са свършили качествено работата, тъй като са запълнили дупката с чакъл, а не с асфалт. Освен, че е грозно и недопустимо да се случва в 21 век, е и опасно за гумите на преминаващите автомобили. 

"Софийска вода отново са се изходили качествено, т.е. по най-високите световни стандарти! Грозна работа!", пише Иван Драганов, който сигнализира за проблема. Мъжът се обръща към кмета с молба: "Да ги издири тия видни експери-копачи и да ги накара да запълнят дупката, но не с чакъл, а да положат асфалт, с необходимата обработка на слоя под него! Не да дойдат някакви си бастуни и да метнат една лопата асфалт в дъждовно време, а да извика СВ да го направят така, че да не си личи, че е копано. Опитах да пиша на кмета лично, но има някакъв проблем с месинджъра му".

Потребители на Фейсбук отбелязват, че творението е типична нашенска свинщина.

"Според мен са започнали да копаят за метрото", шеговито добавя Николай Димитров.

Авторът на публикацията е категоричен, че от нас зависи подобни майсторлъци да не се случват.

Дете пропадна в дупка след игра в София СНИМКИ

"За съжаление, нашенецът е с остатъчно мислене от едни други времена, т. е. ония си правят, каквото си искат и от мен не зависи нищо. Не е вярно! Точно от теб, пич, зависи всичко!", пише Иван Драганов.

Мъжът споделя още, че е живял в Брюксел, Белгия и там подобно нещо не може да се случи.

"Лично съм бил свидетел, как след ремонт, работниците от фирмата-изпълнител са се гъзили, колкото е необходимо, за да възстановят видът, такъв, какъвто е бил първоначално. Правят го. И не си личи, че е извършена манипулация. За това се дразня на нашия непукизъм. С риск да засегна много хора, отвън погледнато, държавата ни мяза на кочина. Та, за това трябва да се осъзнаем и да изискваме!", допълва Драганов.

Вижте снимки: