Грозна вандалска проява застигна паркираната кола на шофьорка. Случаят е от кв. "Банишора", а потърпевшата пише, че по машината има дълбоки драскотини и нецензурен надпис на предния капак.

Никол Й. отбелязва, че номерата на машината не са столични, което подозира и като мотивация за холиганската проява.

"Убеждавам се все повече, че в днешно време хората не са хора. Като видят регистрация, която не е Софийска си позволяват каквото искат. Толкова дълбоко е надрано, че само пастиране няма да помогне. Няма да пожелавам лоши неща на човека, който го е направил, той живота сам ще си му го върне", пише тя. "Нарочно бях спряла по-далеч от бордюра, но дори човек да не е спрял правилно по-добре да сложат бележка. Как ще дерат коли, че даже пишеше “п**ал” на капака ми", допълва тя.

Бележка! Шофьорка отправи послание към онзи, спаднал гумите на колата ѝ

Дамата споделя за станалото в  една от столичните групи във Facebook, а поредният случай на вандализирано МПС е посрещнат с разбиране. Някои дори успокояват потърпевшата, че "минала тънко". Те твърдят, че в квартала е  имало и далеч по-сериозни саморазправи с паркирани коли.

"Това е редовно пред блок 17. Пак сте минали “тънко”. Масово разбиха стъклата на колите. Вечер се събират на беседката и резултата е такъв", пише столичанин.

"Не е до регистрация, а до възпитание и манталитет", пише Марияна И.

"Да не сте спрели неправилно?", чуди се Георги Х.

"Селяните излизат от селото, но понякога селото не излиза от тях", коментира Ангел С.

Познато до болка: Бележка с призив украси кола, паркирана в София СНИМКА