Бележка помогна на жена, а тя използва социалните мрежи, за да отправи призив към водач. Тази ситуация откриваме в една от столичните групи във Facebook.

Проблемът е до болка познат. Дама твърди, че колата ѝ е била одраскана на паркинга на заведение в София. Лияна Е. споделя и снимка, на която се виждат щети по калника на автомобил.

Жената разказва, че открила бележка на колата, на която бил посочен регистрационният номер, моделът и цвета на автомобил, сочен за причинител на щетите.

Лияна изпозлзва мрежата, за да благодари на мъжа, оставил бележката, но и да призове шофьорът на въпросния автомобил да се свърже с нея, за да попълнят двустранен протокол.

Камера за скорост дебне на необичайно място, възмути шофьори СНИМКИ

Вижте цялата публикация, споделена от Лияна Е.:

"Здравейте! Първо да благодаря от сърце на човека, оставил бележката. Адмирации!
Действието се развива вчера вечерта -27.04.2023 г. на паркинга на заведение “Релакс”. Искам да помоля собственика на червен "Форд" СВ5534РН, ако е в групата или ако има познати тук (ще съм благодарна, ако предадете да се свърже с мен), за да съставим двустранен протокол. В противен случай и за съжаление ще трябва да се прибегне до други действия… Благодаря на всички, бъдете здрави!"

Често граждани прибягват до комуникация с бележчици, оставени на паркирани коли. В посланията се срещат и заплахи, и обяснения, които най-често са с отрицателно послание, но за щастие не липсват и примери за колегиалност.

Неочаквана бележка изненада шофьор, блъснат на пътя СНИМКА