Неволите по улиците и паркингите не секват, а социалните мрежи се превръщат в средство, с което хората се опитват да намерят решение на проблемите си. Подобен е следващият случая от Пловдив, където гражданин със задрана при паркиране кола, търси виновника, отравяйки и нелека закана.

"Колегата, който е направил това на колата ми, има време до сряда да се свърже с мен, защото след това отивам в КАТ със записите от камерата. Не знам дали е запознат какви са последиците по закон за бягане от ПТП?", пише Георги П.

Мъжът показва и снимка, на която се виждат щетите. По предната броня на черния "Опел" се виждат следи от лек удар с друга кола. Дразгите по бронята обаче не са малки.

Абсурд! Оставиха кола без гуми, вдигнаха я на блокчета СНИМКИ

Някои граждани са на мнение, че в такава ситуация просто трябва да се продължи напред без излишни "драми", но за други виновникът трябва да бъде открит и да поеме вината си.

Вижте някои от коментарите на местните:

"Пий една студена вода, съветва пловдивчанин.

"Много сериозни поражения! Задължително отиваш в КАТ с всички налични записи и 5-6 свидетели и го съдиш до дупка!, къде иронично, къде сиреозно пише друг гражданин.

"Щом си стигнал дотук,  ясно е, че нямаш никакви записи от камери, тоя метод вече не важи", смята Петър Ж.