През днешния ден силна буря връхлетя Плевен, а дъждът бързо намокри улици и хора. В неприятна ситуация попаднала и майка, която била с шестмесечната си дъщеричка.

Лидия М. била заварена от бурята в Градската градина, а стихията изненадала плевенчанката. Тогава на помощ ѝ се притекли служители на заведение в района, както и клиенти на обекта.

Градушка удари България СНИМКИ

"Дъщеря ми беше мокра и уплашена, а само след минути вече се смееше и закачаше всички наоколо", разказва жената. Тя разказва за неприятната случка, за да изкаже публично благодарността си към хората, които не останали равнодушни.

"Благодаря Ви за добрината, бъдете здрави и нека доброто се върне към Вас, умножено по 100. Благодаря Ви, че въпреки забързаното и трудно ежедневие, Вие сте големи човеци!", пише Лидия М.

Вижне цялата публикация на дамата:

Подла схема! Столичанка твърди, че има потърпевши СНИМКА

 

"Здравейте! Пиша този пост, за да изкажа огромната си благодарност към група непознати хора, които за кратко време почувствах като повече от приятели. Насред бурята с дъщеря ми (на 6 месеца) се намирахме в Градската градина и не знам как щяхме да се оправим без помощта на персонала на заведението, (което се намира в началото на Градската) и част от клиентите.

Дъщеря ми беше мокра и уплашена, а само след минути вече се смееше и закачаше всички наоколо. Благодаря Ви, мили хора! Благодаря Ви за добрината, бъдете здрави и нека доброто се върне към Вас, умножено по 100. Благодаря Ви, че въпреки забързаното и трудно ежедневие, Вие сте големи човеци!