Пореден инцидент по пътищата на страната. Граждани сигнализират, че черен джип "Мерцедес" G-клас е навлязъл  в платното обозначено за насрещно движение на тунела "Витиня". По непотвърдена информация последвала верижна катастрофа.

В следствие на произшествието се образували тапи и в двете посоки. От снимки от местопроизшествието се вижда, че е пристигнал екип на полицията.

Няма данни за пострадали, както и за причината за инцидента.

 "Поредна и*мет. В насрещното в ремонта на "Витиня". Тапите са големи и в двете посоки! Извозват и няколко коли от последвалата верижна", алармира гражданин във Facebook.

 Негативните коментари под публикацията не закъсняват. Много граждани са възмутени от станалото, независимо от причината, накарала водача да влезе в насрещното. Други коментират, че е възможно всичко да е причинено от объркване заради организацията на движението в участъка.

"Ето го, ето го... поредният убиец на пътя! Поредният недосегаем, поредният връзкар и приятел с някой полицай, за когото изобщо не важат правилата! Пълно безобразие отвсякъде!", пише Наско Т.


"Объркал се е човека , там е пълно с неадекватно постани знаци и колчета", пише Александър М.

Припомняме,че ремонтните дейностите в тръбата за Варна стартираха на 18 юни т. г. и за изпълнението им движението в съоръжението се осъществява двупосочно в тръбата за София.

Трафикът преминава двупосочно в тръбата за София на тунел „Витиня“ и двупосочно в свободните от ремонтни дейности платна на магистралата.

 

НАП с важни разяснения за отстъпката за горивата

Публикуваха ВИДЕО със Семерджиев, който бяга след катастрофата

Докато на Семерджиев му е "набожно", предлагат на полицайката да се подложи на полиграф

 

Снимки: Деян Николов