За грозна случка сподели млада майка. Жената твърди, че тя била ограбена в магазин, намиращ се във Велико Търново.

Като извършителка на проявата тя сочи възрастна дама, която пазарувала в същия обект.

Веселина В. споделя, че заедно с детето си отивали на кръщене. В магазина жената надписвала купена картичка. Дошъл и момента за поставяне на сума в нарочен плик, но тогава се оказало, че 100-те лева ги няма.

Веселина В. се усъмнила във въпросната дама, която в магазина била най-близо до нея, и затова попитала дали случайно тя "по погрешка" е взела сумата.

"Това не е нормално": Оставиха паркирана кола без джанти СНИМКИ

"Тя ми отговори “Не бабо, виж ме на колко години съм“. Все пак я помолих да се върнем в магазина и охраната да я провери, защото аз нямам това право", разказва Веселина. Касиерка не успяла да открие парите в сочената за извършителка на проявата, но камерите за видеонаблюдение показали друго.

"Малко след това се върна охраната и показаха записа как най-нагло се пресяга зад мен и ми взема парите", разказва Веселина.

Тя допълва, че парите били в чантата с покупки на дамата. "Та пазете се от тази жена, защото днес съм аз, а утре може да е всеки един от вас", заключава Веселина.

За пенсиите и една кайсия: Разказаха "позорна" за обществото ни случка

Жената призовава всеки, който познава сочената за извършителка на кражбата, да се свърже с нея. Споделя, че ще подаде сигнал и до МВР.

Вижте целия разказ за случая на  Веселина В.

"Днес тази мила и добра възрастна дама открадна от мен и от детето ми 100 лева в магазин “Класико “ на "Пишмана", докато аз надписвах картичка за кръщенето, на което отивахме.
Веднага след като излезе от магазина, аз си потърсих парите, за да ги сложа в плика, но ги нямаше. Тъй като тя беше най-близо до мен и се усъмних я настигнах и я попитах най-учтиво дали не ми е взела парите “по погрешка”, (с цел да не я унижавам и да я наричам крадла), а тя ми отговори “Не бабо, виж ме на колко години съм“. Все пак я помолих да се върнем в магазина и охраната да я провери, защото аз нямам това право.
 
Охраната отиде да прегледа камерите, а касиерката провери жената (провериха ѝ портфейла и джобовете), стана ми тъпо, че унижаваме така възрастен човек и си казах “ Едва ли е тя”. И тя си тръгна.
 
Малко след това се върна охраната и показаха записа как най-нагло се пресяга зад мен и ми взема парите, след което си ги прибира в чантата с покупките.
Та пазете се от тази жена, защото днес съм аз, а утре може да е всеки един от вас.  Ще помоля, ако някой познава жената от снимката, да се свърже с мен
 
Ще вметна също така ,че ще бъде подаден сигнал и в полицията. Благодаря предварително"