Детска беля, извършена посред нощ в Асеновград, притесни жена, която си почивала в собствения дом. Удари по прозореца събудили Велислава Г. Оказало се, че по стъклото на жилището били хвърляни орехи - асеновградчанката успяла да ги намери и да ги снима, за да илюстрира разказа си.

Тя споделя, че поражения от нощната акция няма, но е притеснена, че следващият път може домът ѝ може да бъде замерван дори и с камъни.  "Извършителите" били установени - това била група местни деца, които обикаляли улиците на кв. "Запад". Те дори се извинили за постъпката си. Велислава Г. използма социалната мрежа Facebook, за да отправи своеобразен апел към родителите им.

"Това не е нормално": Оставиха паркирана кола без джанти СНИМКИ

"Пиша това с надеждата, че родителите им ще поговорят сериозно с тях! Едва ли са много децата на тази възраст, които по това време не са си вкъщи", пише тя.

Жената допълва, че след инцидента е готова да инсталира и видеонаблюдение в дома си. Вижте целия ѝ разказ за случката:

"Не е нормално в полунощ група деца (10-12 годишни) да обикаля безцелно улиците и да тормози живущите в кв. "Запад".

Не е нормално в 23:50 да се събудиш от удари на предмети по прозореца. Оказаха се двата ореха от снимката. Няма поражения, но ако родителите на тези деца не предприемат мерки, утре може да са камъни.

И ние сме били малки, и ние сме вършили бели, но всичко си има граници! Беше направена забележка на децата, които в крайна сметка си признаха, и надявам се си взеха поука.

Пиша това с надеждата, че родителите им ще поговорят сериозно с тях! Едва ли са много децата на тази възраст, които по това време не са си вкъщи.  Не за първи път получавам изненади на терасата, но след този случай ще бъде поставена камера и записите ще бъдат предоставени на полицията."

За пенсиите и една кайсия: Разказаха "позорна" за обществото ни случка