С напредването на Евро 2020 ще открием, че интересът на спортните запалянковци се повишава все по-сериозно. Чакането на турнирът и провеждането му по този начин – отбелязвайки 60-тата годишнина на УЕФА, определено може да се смята за сериозен успех. А към това не трябва да забравяме, че самите отбори са във форма, за да ни доставят адреналин и приятни обрати, при това по всяко време.

Ситуацията не се променя и за почитателите на спортни прогнози. А благодарение на мобилните технологии ще открием, че едно от предпочитаните приложения е Бет 365 мобиле и има причина. Ще забележим, че самият бранд е един от много старите в Европа и има много внимание към света на спортните залози. С появата на мобилни приложения не е трудно да се досетим, че основните функции, които са налични в десктоп версията, започнаха да функционират безпроблемно и в мобилния телефон, гарантирайки същото удоволствие и тръпка от играта, при това с някои много специални опции за контрол на риска.

Анализаторите наблюдават повишено сваляне на това приложение и с това потвърждават основните позитиви, които брандът предлага на своите клиенти, като не трябва да забравяме, че самото приложение по структура може да се използва за много други дисциплини, но след като имаме такъв мащабен спортен турнир, точно той допринася положително за самия бранд.

По-интересният въпрос е: защо? С оглед на развитието на технологията и фактът, че днес мобилните устройства стават повече от компютрите, можем да открием, че фокусът пада именно върху тях. Букмейкърът се е постарал да предостави възможно най-добрата система и ниво на сигурност, оставяйки само възможностите за забавление, както и достъп до редица промоции и бонуси, с които прогнозите да бъдат още по-впечатляващи и вълнуващи.

Брандът предлага на всеки клиент не само да контролира риска чрез функцията кеш-аут,  но и да създава залози, да следи в реално време всичко, което се случва на терена, чрез опцията за директен стрийм на спортно събитие, както и с помощта на интерактивни анимации. Също така трябва да подчертаем, че поддръжката на самите приложения ни позволява да ги използваме на доста широка гама от мобилни устройства.

Не трябва да забравяме, че спортните фенове с мобилно приложение имат и още много други позитиви, освен правенето на прогнози. Ще открием, че букмейкърът следи с много внимание и детайли спортния свят и ни предоставя безплатна статистика, спортна програма – впрочем една от най-точните можем да намерим именно в това приложение – и възможност да получаваме новини за всяко едно събитие, като самият бранд също показва събития, които биха могли да бъдат интересни и отговарят на нашите предпочитания.

Очевидно е, че дори след края на Евро 2020 ще открием много клиенти, които запазват достъпа до букмейкъра, всички негови пазари и допълнителни опции. Тази опция се предлага напълно безплатно и може да се изтегли както от анализаторските платформи, така и в мобилните маркети и дори от самия сайт на букмейкъра. Чрез нея имаме пълен контрол над профила си и сме защитени по всички налични стандарти на ЕС и дигиталните платформи на Google и Apple.

С други думи получаваме същото професионално отношение и забавление, но вече можем да вземем любимият спорт навсякъде с нас, а с оглед на интензивността на този турнир, логично е да не искаме да се разделяме с него.