Полицията е издирила и е глобила шофьорка за неправилно паркиране на бул. "Симеоновско шосе" в София, съобщиха от столичната полиция. Повод за  е популярна снимка във фейсбук, събрала стотици споделяния и коментари.

Майки с колички срещу държавен джип СНИМКА

Майки с детски колички се възмутиха във фейсбук от огромен джип "Рейндж Роувър", който е паркирал на тротоар на бул . "Симеоновско шосе" в София. Луксозното возило за поне 145 хил. лв. било паркирано на пешеходната зона по бул . "Симеоновско шосе".

Във вторник Звезделина Митева и нейна приятелка с бебетата си не успяват да минат по пешеходната зона, защото на нея се е настанило бялото луксозно возило.

Съвсем близо до мястото, където е паркирал джипа  се намирало модерно заведение за хранене. От снимките, които е направила става ясно, че на стъклото на джипа има служебна карта на Гюлджан Мехмедова , а на него е изписано "Министерство на земеделието и храните".

Междувременно от полицията заявиха, че дамата е издирена. В поста на СДВР не се съобщава името ѝ. Посочва се само, че на 41-годишна жена е съставен и връчен фиш. Ето какво публикува на страницата си СДВР:

"След публикации в електронните медии и социалните мрежи, столични полицаи наложиха санкция на водач, паркирал в нарушение на Закона за движение по пътищата.
След предоставена информация за публикувана в публичното пространство снимка на автомобил "Рейндж Роувър", паркиран на тротоара на бул . "Симеоновско шосе" в гр.София, служители от Отдел "Пътна Полиция"-СДВР предприеха действия за установяване на шофьора на джипа. На водачa - 41- годишна жена от София е съставен и връчен фиш по ЗДвП".