Летният сезон свърши, но не и случките, предизвикващи почуда по морето. Гражданин от останал изненадал от гледката, на която се натъкнал на красив роден плаж. Той попаднал на симпатично комби сред пясъците.

Иван И отбелязва, че колата се е "материализирала" на най-дивото място на плажа край Камчия. Като добавя, че от водачът на колата нямало и следа.

"Дали пък някой орган няма да се заинтересува как се е оказало там?", чуди се мъжът. Той споделя и кадри на колата, разположена на пъсяка край есенното море.

Докато през сезона подобни случки предизвикват вълна от негодувание, особено ако става въпрос за чужденец, в конкретния случай хората реагират с огромно разбиране към собственика на Субаруту. Някои бързат да го защитят, като изглежда не намират нередност в необичайната картина. За други подобни действия си остават "наглост".

 "За важните работи в тая държава всички спите, но за простотията нямате равни. Като го снима какво промени", чуди се Йордан И.

"Отишъл човекът за риба, да не ти е смачкал доматите в двора?", добавя Юлиан С.

"Това "Субару" ще остави две дирички по пясъка, за разлика от вериги на багер", отбелязва Николай Ж.

"С какво точно този автомобил навреди на най-дивия плаж?", чуди се друг.

"Човекът на никого не пречи!", отбелязва Орлин И.

"То сега е на мода", отбелязва Живко Ж.

"Да си нагъл е изкуство", констатира гражданин.

"Всеки сам си носи бремето! Никой не може да съди друг", философски заключава Иван Г.

Вижте и целият сигнал на Иван И., споделен в социалната мрежа Facebook:

"Това симпатично Субару се беше материализирало на най-дивото място на Камчийския плаж. Много кораво, а водача се беше дематериализирал, само обущенцата му се търкаляха отпред. Дали пък някой орган няма да се заинтересува как се е оказало там?"