Лек автомобил бе заварен пред вход в столичния квартал "Гоце Делчев" с материални щети по боята и вдигната чистачка.

"Нужно ли е, при положение, че има от къде да се мине, да дерете колата на човека с ключ? За чистачката горе-долу ок, но това е малко в повече и е доста селско, това все пак не е ваша собственост, та да си драскате с ключовете. При положение, че няма никакви места вече в този квартал, може да правите компромис, когато реално такъв автомобил не пречи по никакъв начин. Съветвам човека, ако е в групата да си премести колата, за да няма още свободни съчинения с ключа", написа М.Николов.

Някои местни жители не се съгласиха с това, че водачът не пречи на никого.

"Това с ключа е простотия, но на практика колата е препречила пътеката за минаване на детска или инвалидна количка. Чак да не пречи на никой е малко преувеличено", отбелязва Антония А.

Повечето хора бяха категорични, че драскането с ключ в случая ненужно.

"Вдигнати чистачки е ОК знак за кофти паркиране. Надрана боя е дива простотия и може да го направи само някой, който не знае и не го е грижа каква разправия е да си оправиш боята", посочва К. Костов.

"Има видеорегистратори, които са на батерия и работят и през нощта. За такъв симпатяга, който не знае стойността на личната собственост, лично бих го причакал от входа, от който е излязъл, и няма да може да хване ключ в ръката за няколко месеца щом полицията не може да си свърши работа. В случая човека дори не е спрял гадно", добавя А.Хайдар.

Други сметнаха, че може да има нещо повече от неправилно паркиране.

"Абе то май не е заради паркирането, като гледам с каква злоба е драно. Има и в момента по-тъпо спрели там.", пише Камелия К.