Интересна бележка намери на предното си стъкло варненски шофьор. За разлика от други подобни послание, тук самата кола "моли" да бъде преместена.

"Колата споделя на собственика: Моля те, премести ме от тук! Съседите не ме харесват", гласи надписът на бележката.

Открилият посланието обаче въобще не е съгласен с колата и автора.

"В грешка си. При положение че си плащам данъците и застраховката, тази кола може да бъде спирана на обозначените от общината места, както си и беше, никъде там не е обозначен срок колко време трябва да се спре колата. И вместо да оставяш такива смешни бележки, вземи се обади на телефона, който съм оставил на прозореца да се разберем. Селяндур.", пише Венелин Бойчев.

Потребители в мрежата бързо разконспирираха, че почеркът е твърде хубав да бъде мъжки и констатраха, че става дума за жена.

Други припомниха, че мястото не е нейно (негово) и няма основание за такива бележки.

"Да не би да има нотариален акт за това паркомясто? И е страхлив, на всичкото отгоре - анонимно послание", отбелязва Галина Й.

"При нас тука чупят огледала, хвърлят яйца и какво ли не още. Той сам живее на света и пътищата са негови..", добавя Недко Б.

"Искам и на мен да ми е толкова скучен живота, че да си измислям диалози между кола и собственика и..", пише М. Михайлова.