Водач на Мерцедес с неадекватно поведение на пътя замалко да предизвика тежък инцидент.

Шофьор, който кара в дясна лента, изненадващо прекосява две ленти, за да направи ляв завой. Ситуацията е заснета на видеорегистратор.

Само бързите реакции на други двама водачи предотвратяват катастрофа.

Варненци останаха потресени от шофьора на Мерцедеса, но не пропуснаха да похвалят другите водачи.

"Поздравления за реакцията на шофьора с джипа, а за ,,шофьора" със сивата кола,без да споменавам марки, пожелавам безаварийно и дано обицата за поведението му на пътя,натежи толкова,че да започне да опира в земята и да къди като колата му.", написа ИВан Н.

"Това безумно завойче с цел да се спести на 10 чиновника усилието да направят обратен завой на близкия светофар, никога не съм го разбирал. Нито има секция за завой (и от двете посоки на булеварда), нито има пространство да се изнесеш като хората, без да попречиш на движението поне в една от двете посоки. Съответно, там редовно има и катастрофи.", добавя Николай В.

"Евала на таксито и джипа. Такава ситуация няма как да се предвиди. Ония с включените аварийни, как може въобще да си помисли, че може да изпълни тази маневра без да създаде предпоставка за ПТП. Ето на такива и колата и книжката в КАТ за вечни времена.", отбелязва Асен Ш.