Да блъснеш дете на пешеходна пътека и да го зарежеш, без дори да се обадиш на родителите му или да го закараш в болница за преглед! При това да си жена и най-вероятно и майка... Ето това се е случило в Стара Загора преди 2 дни. Слава Богу, детето е добре, но силно стресирано. Сега майка му търси свидетели, които са видели автомобила и шофьорката, отпрашили в неизвестна посока след инцидента.

Ето какво написа Силвия Парушева - майката на 14-годишния Кристиян, блъснат от кола:

"Мами, моля за помощ! Днес около 10:50 ч на кръговото на Кауфланд до кучешката градина на пешеходна пътека е блъснат от кола 14-годишният ми син! Синът ми е бил с негов съученик, който е бил една крачка пред него и поне той не е пострадал. От колата се е показала жена и го е попитала “Добре ли си, момче” и след като детето е станало от земята и е казало, че е добре, колата си тръгва.

Моля, ако някой е видял нещо да ми пише на лични. Ще съм много благодарна. Междувременно съм задействала нещата с медицински и полиция.

СИНЪТ МИ Е ДОБРЕ. Благодаря много на всички. Оказа се, че няма камери там и ако не се намери някой свидетел освен двете деца, които са били с него, няма да се намери виновникът. Децата освен това са стресирани доста от инцидента."

Glas.bg призовава старозагорци - ако някой е би на мястото и е видял какво се случва, нека да се обади в полицията или да пише на майката на личния й профил във Facebook.