Грозна проява на мъж и жена е заснета от охранителни камери в Пловдив. Двойката е нанесла щети по джип "Пежо" в "Кючук Париж". За това сигнализира очевидец.

"След преглед на охранителни камери изкарах тези снимки. Момичето "мисля" че вдигна и задна чистачка или надра колата отзад, ненсъм сигурен. След като обърна огледалото на обратно, момчето слезна и си го оправи както беше, но тя полудя и слезна и отново с ярост го обърна. /всичко това е заради 3 допълнителни маневри, но когато решиш да чупиш огледала, трябва да застане с лицето си!/ Собственикът на пежото РВ6528ТВ, да знае, че пия Столично вайз.", пише Радослав.

Местни жители останаха шокирани от поведението на двете лица от кадрите.

"Човека паркирал, плътно, прибрал огледала, съвсестно за да не пречи. Мухл*та с книжка от зрънчо обаче и е трудно, щото то освен, че ти трябва книжка, ти трябва и акъл за да шофираш - на крива лопата, дръжката и е виновна. Моля се собственика на Пежото директно с официални действия да се захване. Те от 1во много ги обичат такива, после плащат глоби колкото може", посочва Малина Б.

"Тъжно е, че хората не умеят да общуват разумно.", добавя Христина В.

"На тaя с тея пенджури където невижда,че човекът е спрял както трябва, заслужава да и нашарят колата със спрей и да и обърна огледалата в насрещното да вижда по-добре", отбелязва трети.

Други смятат, че тези действия мога да струват повече от само подигравки в мрежата.

"Честито на момичето и май ще трябва да продава хондата да купува ново огледало!, пише Иван К.